Bästa just nu...

Det bästa just nu inom........är:

Artist: Jessica Simpson

Låt: Irresistible

Videon på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=5FX98HRZFtA

Manliga skådespelare: Tom Felton (as Draco Malfoy)

Kvinnliga skådespelare: Jessica Alba (as Sue Storm)

Författare: Anthony Horowitz

Bok: Raven´s gate

Film: Ghostrider

Ämne: Matte och Kemi

Tidning: National Geographic

Tv - serie: The good wife

Tv - serie karaktär: Kalinda Sharma (riktiga namn Archie Panjabi)

Tv - kanal: National Geographic Channel

Film karaktär: Johnny Blaze / Ghost rider (riktiga namn Nicolas Cage)

Onsdag

Hej!
Jag vet att jag inte har skrivit på länge men det beror på att jag har haft så väldigt många prov och en hel del behövde jag öva inför. Just nu sitter jag och tittar på världens tråkigaste program. De tror att det är jätte brra men det är det inte. Jag tror att jag inte kommer att ha så jätte mycket tid över till att skriva nu i denn närmaste framtiden eftersom jag kommer ha ca 2-3 prov per vecka nu i framtiden. Men tur är att jag kommer att gå på balen den 6/6 och helgen innan ska vi kanske spela laserdom med klassen det är ett bra initiativ från de som kom på det eftersom vi troligtvis inte kommer att träffas så mycket efter att vi börjar på gymnasiet och sommaren. Vi kommer att sluta 9/6 till sommar lovet men tror att många slutar på slutet av den veckan. Just ni försöker jag hitta hur man hittar kurskoderna på de kurser jag vill gå...

Tills nästa gång....

Skönhets tips

Hej!
Här kommer ännu fleera tips men nu till huden och kroppen....

Om du har Fet hud kan du.... Mosa 3-4 jordgubbar och blanda i lite havregryn. Täck ansiktet med röran och låta det verka i 15 min skölj sedan av det med ljummet vatten.

Om du har Finnig hud kan du.... Riva ett äpple och blanda det med två matskedar honung. smeta det i ansiktet och låt det sedan torka in, skölj av med ljummet vatten.

Om du har Normal hud kan du.... Ta och mossa en persika, sedan ringlar du ner en matsked honung. Blanda det ordentligt, lägg på ansiktet. Låt verka i 20 min innan du sköljer av det ordentligt igen.

Om du har Torra läppar kan du.... Stryka olivolja på läpparna innan du går och lägger dig och låt det verka under natten.

Om du har Torr hud kan du.... Mosa en halv avokado och en halv banan tillsammans och hälla i en matsked olivolja. Blanda. Lägg på ansiktet  i 10-15 min sedan kan du skölja.

Om du har Påsar under ögonen kan du.... Skiva en gurka och lägg på ögonen. Vila i 15 min och ta sedan bort skivorna.

Om du Känner dig hängig och trött kan du.... Skiva en stor morot, skala en apelsin och dela i klyftor. Häll upp 2 dl hallon. Mixa allting tills det är finfördelat. Häll då upp det i 2 glas med isbitar i.

Om du Är Förkyld kan du.... Mixa ½ grapefukt, ½ kiwi, 2 stora bitar färsk ananas, 5 stora jordgubbar och 1dl frysta tranbär. Häll i 2 glas.

Om du har Spröda och svaga naglar kan du.... Mixa 2 dl björnbär, 1 dl svarta vinbär och 1 dl vaniljyoghurt. Servera i snygga glas.

OBS!
Använd inga salvor på ögonen eller läpparna om det inte står det.
Om du masserar in maskerna så verkar den bättre.
Gör inte behandlingarna för ofta eftersom då verkar de inte som de ska. Max 1ggr/vecka.
Glöm inte att äta upp resterna av frukten du använt.
Du ska inte tina bären som används i mikron eftersom vitaminerna inte finns kvar då.

Hoppas de funkar för er, ha det bra


Hår tips

Hej
Här kommer lite tips till hur du bör ha håret jämnfört med hur din ansiktstyp är och vad duska göra för att håret ska bli bra om det inte är det...

Om du har en Oval ansiktsform bör du klippa ditt hår..... Hur som helst

Om du har en Rund ansiktsform bör du klippa ditt hår..... Kort frisyr (ej kort page) med volym på hjässan eller lång frisyr med mitt bena. Om du vill ha lockar börja med de under hakan.

Om du har en Fyrkantig ansiktsform bör du klippa ditt hår.... Fylliga frisyrer runt sidorna. Du ska undvika kort och rak lugg, page mitt på hakan (den ska vara över eller under hakan). Det är bra för dig att ha lockigt och vågigt hår.

Om du har en Hjärt ansiktsform bör du klippa ditt hår.... Halv långt eller långt med lugg och volym vid käken. korta frisyrer och de med höj på huvudet kan förstärka hjärtformen.

Om du har en Diamantisk ansiktsform bör du klippa ditt hår.... Hur som helst men lugg är at föredra. Undvik volym på sidorna.

Om du har Fett hår bör du.... Använda Aloe Vera-gelé tillsammans med en tesked citronjuice och en klick stor som en en krona av ditt schampo blanda det och massera in i håret och hårbottnen. SKÖLJ UR ORDENTLIGT!!!

Om du har Torrt hår bör du.... Mosa en banan och hälla i fyra droppar mandelolja. Arbeta in det i håret och låt det vara i 15 min innan du tvättar håret som vanligt.

Om du har Oglansigt hår bör du.... Knäcka ett ägg och blanda det med ½ dl mjölk. Massera in det i håret och sitt med en handduk över, sitt så i 10 min. Skölj ur. Skölj med iskallt vatten innan hårtvätten avslutas. Gör inpackning minst en gång i veckan.

Om du vill ha Ljusare hår bör du.... Ta färskpressad citronsaft och hälla det i håret och sedan sitta i solen i en halvtimme. Tänk på att använda hår inpackning efteråt.

Hoppas ni får det bra....

(jag har själv inte hunnit testa ngn av dessa kurer men tror att de verkligen funkar om ni vill veta vrf fråga!!!!!)

Torsdag

Hej!
Idag kommer jag kanske inte att skriva så jätte mkt eftersom jag inte har gjort så jätte mkt. Just idag har jag bara tittat på tv eller nästan bara tittat på tv. Jag har faktiskt lagat  middagen helt själv också.
Den här veckan har jag haft lov och jag har inte riktigt "slappat" som man ska göra på lov utan mina föräldrar är sllav drivare så jag har jobbat hela lovet. Jag längtar verkligen tills skolan börjar igen eftersom de enda jag kan prata med är mina föräldrar som bara går mig på nerverna.
Jag har en liten fråga bara.... Hur ser en dvärg ut som jobbar på cirkus i klädväg menar jag då då.
Jag har hunnit städa mitt "rum" egentligen loft.... Det har gått relativt bra eftersom jag har hittat mitt snygga 18k guld örhähgepar som jag har letat efter men tyvär har jag tappat bort ett annat par  örhängen som var ett utav mina favorit par.... Jag hoppas att jag hittar det igen ngn gång.
De här två är häftiga tillsammans och smarta occh de använder matta som jag älskar.
Jag har lite tråkigt så jag lägger in en bild på bröderna Eppes.

Påskdagen

Goddagens!
Mamma är konstig. Två orsaker. Den första är att hon försöker vara cool och säger saker hon inte helt och hållet förstår. Den andra att allt hon pratar om är hennes förbanade hönor.
Igår på Påskafton hade vi världens mest påskiga middag. Vi åt Tacos..... Mamma kom hem igår också och inte hade hon med sig någon present med sig. Men jag har fått en av mormor och g-mormor. Det var en riktigt snygg lång tröja. Den ska jag ha på mig på måndan efter lovet.
Snart kommer det att komma lite listor. Jag behöver bara få orken till det.
Idag har jag gjort lite SO och sedan har jag legat och tittat på TV resten av dagen.
Här nere kommer det en bild från mammas fjälltur på en av våra hundar....

RSS 2.0