Hår tips

Hej
Här kommer lite tips till hur du bör ha håret jämnfört med hur din ansiktstyp är och vad duska göra för att håret ska bli bra om det inte är det...

Om du har en Oval ansiktsform bör du klippa ditt hår..... Hur som helst

Om du har en Rund ansiktsform bör du klippa ditt hår..... Kort frisyr (ej kort page) med volym på hjässan eller lång frisyr med mitt bena. Om du vill ha lockar börja med de under hakan.

Om du har en Fyrkantig ansiktsform bör du klippa ditt hår.... Fylliga frisyrer runt sidorna. Du ska undvika kort och rak lugg, page mitt på hakan (den ska vara över eller under hakan). Det är bra för dig att ha lockigt och vågigt hår.

Om du har en Hjärt ansiktsform bör du klippa ditt hår.... Halv långt eller långt med lugg och volym vid käken. korta frisyrer och de med höj på huvudet kan förstärka hjärtformen.

Om du har en Diamantisk ansiktsform bör du klippa ditt hår.... Hur som helst men lugg är at föredra. Undvik volym på sidorna.

Om du har Fett hår bör du.... Använda Aloe Vera-gelé tillsammans med en tesked citronjuice och en klick stor som en en krona av ditt schampo blanda det och massera in i håret och hårbottnen. SKÖLJ UR ORDENTLIGT!!!

Om du har Torrt hår bör du.... Mosa en banan och hälla i fyra droppar mandelolja. Arbeta in det i håret och låt det vara i 15 min innan du tvättar håret som vanligt.

Om du har Oglansigt hår bör du.... Knäcka ett ägg och blanda det med ½ dl mjölk. Massera in det i håret och sitt med en handduk över, sitt så i 10 min. Skölj ur. Skölj med iskallt vatten innan hårtvätten avslutas. Gör inpackning minst en gång i veckan.

Om du vill ha Ljusare hår bör du.... Ta färskpressad citronsaft och hälla det i håret och sedan sitta i solen i en halvtimme. Tänk på att använda hår inpackning efteråt.

Hoppas ni får det bra....

(jag har själv inte hunnit testa ngn av dessa kurer men tror att de verkligen funkar om ni vill veta vrf fråga!!!!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0