Bästa JUST NUUUU!!!!!!

Hej!
Nu hörs vi igen. Det här är det bästa just nu....

Tidning: Fortfarande FRIDA

TV-serie: Criminal Minds

TV-seriekaraktär: Penelope Garcia (heter i verkligheten Kirsten Vanqsness)

TV-kanal: Fortfarnde 5:an

Bok: Beijing Doll

Författare: Chun Sue

Skådespelare (manlig): Matthew Gray Gubler (spelar dr Spencer Reid i criminal minds)

Skådespelare (kvinnlig): Angelina Jolie (i SALT)

Film: SALT

Artist (manlig): jonas brothers (speciellt Nick Jonas (Introducing Me))

Artist (kvinnlig): Demi Lovato (LA LA LAND)

Musikstil: Musikal

Hund: ZINA

Kompis: Fortfarande SARAH J

Ämne: Matte och Kemi

Tills nästa gång ha det bäst//
WREDE

Ännu tråkigare

Hej!
Jag har ju lovat att jag ska försöka skriva mera och det gör jag ju nu också eller hur?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Någon som har någon bra ide på vad man kan göra på Arlanda vid den här tiden och en tid framåt?????
Just nu har jag suttit här i ungefär 2,5h det är jätte kul kan jag lova dig!!!! eller inte alls........
Jag har inget att göra förutom läxor vilket är en pest eftersom jag börjar bli rastlös. Det är sällan jag blir rastlös, väldigt sällan. Jag har ett väldigt bra tålamod. Det kommer troligtvis vara ungefär likadant imorgon men då i skolan när vi har två långa teori timmar efter varandra innan lunch och engelska efter lunch. Jagg kommer väl gå  och lägga mig samma tid som igår alltså runt 1 inatt och sedan behöva gå upp runt 6 och äta frukost så jag hoppas jag hinner med bussen imorgon bitti så att jag kan få en extra timmes sömn.
Sedan kommer mormor hem till oss imorgon tackochlov för då kommer jag att kunna ta sovmorgon den här helgen också, det går bra när mormor eller mamma är hemma därför att då ger de djuren frukost, alla 40djuren.
Jag tycker att det känns som om hela den här veckan har tagit hur jävla lång tid som helst. Jag har ju knappt fått någon sömn eftersom jag har varit tvungen att hjälpa mamma med packningen och att sy (eller i alla fall nåla) hennes slädsäck som hon behövde tills idag och resten av helgen på träningen.

Tillss om ett tag//
WREDE

Tråkigt

Tjolahoppsan!
Nu sa jag gnälla igen. Nu är det över att det inte finns något att göra i den här jävla helvetes skolan som vissa kallar bra, jag håller fortfarande inte med om det. Som jag sakt finns det ingenting att göra och datorn suger hur jävla mycket som helst, uppsala har spärrat jätte många hemsidor och vidioklipp på youtube så då finns det än mindre att göra.
Idag har vi den längsta dagen med nästan inga lektioner och inga raster. Just nu har vi lunh och innan det hade vi Samhälle i en timme och 40 minuter och innan det hade vi matte men bara i en timme och 20 minuter. Vi väntar på att få börja fysiken som är en och en halv timme. JIPPI!!! eller inte!
Någon som har något bra förslag på vad man kan göra i närmare en timme?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Nu somnar jag snart eftersom jag igår var vaken till halv ett på natten och gick upp fem eftersom jag skulle hjälpa mamma och pappa inför mammas resa uppåt i landet. Hon har åkt uppåt för att träna våra hundar inför polardistansen som går i början av mars. Där hon ska tävla....
jag ska ha ledigt från skolan....
Pappa ska jobba....
för han får inte ledigt under den tiden stackars honom.

Nu ska jag hänga med på lektionen så tills senare

Wrede

Bäst just nu...

Hej!
Det här är listan just nu.....

Tidning: Frida

Skådespelare (manlig): Tom Felton

Skådespelare (kvinnlig): Maggie Q

TV-kanal: 5

TV-serie: CSI: MIAMI och NIKITA

TV-serie karaktär: Lieutenant Horatio Caine (CSI: MIAMI, riktiga namn David Caruso)

Hund: Sarah

Hemsida: imdb.com (the internet movie database)

Ämnet: Kemi

Kompis: Sarah J

Låt: Introducing Me

Artist (manlig): Eminem

Artist (kvinnlig): Elin Lanto

Film: Camp Rock 2, The final Jam

Bok: Damen under isen

Författare: Sarah Singelton

Humör: sur/irriterad/uttröttad

Ha det härligt....
//
Wrede

Dåligt i skolan

Hej!
Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev men det är för att det har varit lov och då är jsg nästan  aldrig inne på min dator. Idag har allt verkligen allt gått fel och skolan jag går i är helt jävla värdelös och jag menar värdelös om du inte är invandrare förstås för då är skolan perfekt.
Om vi tar det från första början så missade jag min  buss och därmed en extra timmmes sömn occh så fick man ju gå den tråkiga vägen från tåget till skolan som är skit. Om vi sedan fortsätter från första ämnet vilket var svenska hm.. vad gjorde vi då??? Jo vi gick igenom huvudsats och bisats och lite annan grammatik som vi andra fick lära oss i mellanstadiet och om möjligt i högstadiet men men. Sedan då vad hade vi då? jo, vi hade matte, vilket betyder huvudvärk huvudvärk huvudvärk men men vi klarade oss igenom det med tråkiga ekvationer som är helt typiska för matte A, självklart. Sedan hade vi lunch och det var självklart korvstroganof vilket är min absoluta hat rätt eftersom det är typ det enda vi har fått genom skoltiden. Sedan hade vi tyska där vi tittar på VÄRLDENS tråkigaste film som typ handlar om bara fotboll vilket gör den ännu sämre. Sedan fick vi en ganska stor läxa som vi ska kunna HELt utantill, det är att vi ska lära oss personliga och possessivapronomen (nominativ, ackusativ och dativ). Sedan hade vi kemi med absoluta hat läraren för hela klassen inte bara mig, hon lyssnar aldrig och jämför oss med andra klasser... Där fick vi en läxa tills imorgon, fem tal på något vi precis lärde oss och alltså lärt oss på typ 5 minuter. Sedan stressa till tåget, där man fick stå igen... Sedan äta samma mat som igår men med ris idag istället för makaroner. Efter det var det dags att ge hundarna mat, eftersom pappa hade gett de mat tidigare idag så saknades det skålar eftersom han är så jävvla slö när det gäller att sköta om djuren och speciellt ta in skålar från burarna.
Dessutom så har jag en läxa som ska vara inlämnad på söndag  som jag knappt har börjat med.... Då är det väl bra att titta på en film, eller????
som jag gör just nu. Den här filmen är väldigt bra, där hälften av karaktärerna är helt dumma i huvudet.

//
Wrede

P.S. Jag lovar att jag ska försöka skriva mer under det här året mot förra året D.S.

RSS 2.0