Johnny Depp i 21 Jump Street



Johnny Depp i 21 Jump Street där han spelar polisen Tom Hanson som infiltrerar skolor på jakten efter jakten på skurkaktiga ungdomar.

Lördags kväll

Goddagens!
Jag sitter just nu hemma utan någon att prata med eftersom mina föräldrar är borta under natten. Jag önskar att jag hade någon att prata med och någon att göra läxor med. Just nu sitter jag och chattar med mina fööräldrar och min bästa kompis som jag sknar mer än något annat i hela världen just nu. Jag längtar tills melodifestivalen ska börja för att se vem som går vidare till finalen om några veckor. Om ni har några bra tips på filmer eller hemsidor som kan vara roliga så kan ni väl säga till. 
PS! Har ni sett Jonny Depp i 21 Jump Street han är så jäkla söt däri 

Ny

Hej det här är min tredje blogg men min första på blogg.se så det kanske inte blir så bra eftersom jag inte är van med den här sorten. Jag ska ändå göra mitt bästa. Just nu tittar jag på OS som alla andra som inte har något val när någon annan vill se det och det bara finns en tv i lägenheten (OBS! jag bor inte hemma eftersom jag bor 10mil från min skola så jag är hos min mormor och g-mormor på veckorna). Jag döpte den här bloggen till wredes brasa eftersom jag fick mitt smecknamn wrede under ett lajv medans vi satt runt brasan. Här kan ni även be om hjälp om ni behöver stöd eller bara vill ha någon att prata med.

RSS 2.0